Strona główna

    • Godziny dzwonków

      Piątek 28.11.2025
    • Tygodniowe menu

      • Wtorek21. 10.
      • Zalewajka (żeberko wieprzowe – seler, soja, gorczyca, laktoza, ziemniaki, żur – zboża – laktoza, śmietana – laktoza, sól, pieprz)

        Klopsy w sosie pomidorowym z pieca konwekcyjnego (łopatka wieprzowa – seler, soja, gorczyca, laktoza, jajo, bułka tarta – mąka pszenna – gluten, sezam, cebula, koncentrat pomidorowy – mleko – laktoza, gluten, orzechy, dwutlenek siarki, soja, seler, gorczyca, śmietana - laktoza, sól, pieprz, olej)
        Ziemniaki
        Surówka z białej kapusty (kapusta biała, cebula, jogurt naturalny – laktoza, natka pietruszki, przyprawy – gluten, laktoza, jajo, seler, gorczyca, soja, sezam)
        K 344,11 kcal
        B 3,46 g
        T 12,15 g
        W 65,41 g
        Błonnik 13,0 g
      • Środa22. 10.
      • Pomidorowa z ryżem (żeberko wieprzowe – seler, soja, gorczyca, laktoza, marchewka, pietruszka, seler, śmietana – laktoza, koncentrat pomidorowy – mleko – laktoza, gluten, orzechy, dwutlenek siarki, soja, seler, gorczyca, sól, pieprz, ryż)
        Kotlet mielony z pieca konwekcyjnego (łopatka wieprzowa – seler, soja, gorczyca, laktoza, jajo, bułka tarta – mąka pszenna – gluten, sól, pieprz)
        Ziemniaki
        Marchew duszona (marchew, sól, masło – śmietanka pasteryzowana – laktoza, mąka pszenna – gluten)
        K 244,24 kcal
        B 9,54 g
        T 8,24 g
        W 7,25 g
        Błonnik 3,0 g
    • Librus Synergia
    • Biuletyn informacji publicznej
    • Facebook

    • CKE
    • Librus Synergia
    • Galeria zdjęć

      • brak danych